Welkom in 'Ons Plek', een gezellig en comfortabel onderkomen, ideaal gelegen om dit deel van Catalunya te ontdekken.

Ons huis is vijfentwintig jaar geleden onder architectuur gebouwd en door de vorige Zuid-Afrikaanse eigenaresse ONS PLEK genoemd. Een naam die wij na onze vele omzwervingen in de wereld erg toepasselijk vinden.

Omgeven door prachtige bergformaties, olijfgaarden, pijnbomen, wilde bloemen en kruiden overnacht u in een van onze vier sfeervol ingerichte kamers. Elke kamer beschikt over een eigen ruime badkamer met toilet. Vanaf uw terras geniet u van prachtige vergezichten, zonsop- en ondergangen.

Uw dag begint natuurlijk met een uitgebreid ontbijt met vele verse regionale producten op onze patio. Wilt u een dag luieren, relax dan op een van de terrassen bij ons zwembad of geniet van uw favoriete boek in een van de hangmatten in onze 'hippiehoek'.

in onze grote gemeenschapskeuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden .voor u voorraden heeft u een eigen koelkast.gezellige barbequeavonden houdt u in ons barbequepavillon vlak bij het zwembad. geen zin in koken? uw gastvrouw is garne bereid een lekker maaltje voor u te koken.

Kortom, ontdek  '
Ons Plek'.

Hasta la vista,

Gerrard en Gitte Mekking.